Завантаження ...
banner
banner

Оголошується конкурс на краще фото Десни

В 2018 році з’явилось нове екологічне свято – День Десни. Про це повідомляє Деснянське басейнове управління водних ресурсів. Тому оголошується конкурс на краще фото річки Десна

Десна, фото, конкурс, Деснянське БУВР

В 2018 році з’явилось нове екологічне свято – День Десни. Про це повідомляє Деснянське басейнове управління водних ресурсів.

Тому оголошується конкурс на краще фото річки Десна.

До участі запрошуються професійні фотографи та фотолюбителі. Від одного учасника приймається до 5-ти якісних фотографій, формату А3 (потрібно завантажити фото на файлообмінник та надіслати посилання на них у листі).

Кращі автори отримають заохочувальні подарунки. Роботи приймаються до 1 серпня 2018 року.

Для участі необхідно: надіслати на електронну адресу dbuvr.zmi@gmail.com конкурсні роботи з відповідною поміткою в темі листа: Конкурс ФОТО.

Також вказати ПІП, контактний номер телефону та коротеньку інформацію про себе (скільки років, де працюєте/навчаєтесь, улюблена справа).

Важливо: За організаторами залишається право відмовити у розгляді та публікації робіт без пояснення причин відмови. Детальна інформація за телефоном: 0939800093

Окрім того, за повідомлення Деснянського БУВР, стартував конкурс на кращий логотип Дня Десни.

Робота переможця стане офіційним логотипом Дня Десни і буде використовуватися у друкованих матеріалах, фото та відео звітах, новинах тощо. Логотип має бути виконаний у будь-якому графічному форматі, придатному для подальшого універсального використання. 

Для участі необхідно: надіслати на електронну адресу dbuvr.zmi@gmail.com конкурсні роботи з відповідною поміткою в темі листа "конкурс ЛОГО".
Також потрібно вказати ПІП, контактний номер телефону та коротеньку інформацію про себе (скільки років, де працюєте/навчаєтесь, улюблена справа).

Дизайнерські роботи приймаються до 13 липня 2018 року. Вибір переможця відбудеться 16 липня. 

Кращі роботи отримають заохочувальні подарунки. Результати конкурсу будуть оприлюднені на сайті та на сторінках у соціальних мережах організатора дійства.

Детальна інформація за телефоном: ‎0939800093

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: