Завантаження ...
banner

Ніжинець провів День управління з Міністром молоді та спорту

У межах проекту “Державотворець” найкращий стажер Міністерства молоді та спорту Андрій Єрофєєв провів один робочий день — День управління — із Ігорем Ждановим

Андрій Єрофєєв, мінстр молоді та спорту

У межах проекту “Державотворець” найкращий стажер Міністерства молоді та спорту Андрій Єрофєєв провів один робочий день — День управління — із Ігорем Ждановим.

Про це повідомляється на сайті Міністерства молоді та спорту.

Від редакції:
Андрій Єрофєєв закінчив Ніжинську Гімназію №16 (зараз НВК "Престиж"), та вступив до Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», де і навчається. та бере активну участь в студентському самоврядуванні.

Робота розпочалася із прес-конференції, присвяченій чемпіонату Європи з регбі-7 серед жінок. 23-24 червня Україна вперше прийматиме континентальну першість серед жіночих команд з регбі-7. Проходитимуть змагання на арені “Метеор” у місті Дніпрі.

Андрій Єрофєєв, мінстр молоді та спорту

Далі, у робочому кабінеті Міністра, тривало опрацювання документів та вхідної кореспонденції.

Відбулась зустріч і з іншими учасниками проекту “Державотворець”, які проходять стажування у Мінмолодьспорту. Ігор Жданов висловив сподівання, що програма буде корисною для всіх та плідно триватиме надалі.

Протягом дня Андрій Єрофєєв став учасником робочих нарад під керівництвом Міністра. Так, провели зустріч із президентом федерації зі стрибків у воду Ігорем Лисовим щодо підготовки до Чемпіонату світу зі стрибків у воду серед юніорів, який незабаром відбудеться у Києві.
Актуальні питання обговорили також з президентом федерації тенісу України Сергієм Лагуром.

Особливо зацікавили учасника проекту плани стосовно відкриття Будинку молоді України європейського зразка в будівлі ДП “Балет на льоду”. Про це йщлося під час наради за участі державного секретаря Мінстерства Олега Немчінова та заступника Міністра Олександра Яреми.

День управління залишив позитивні враження у всіх учасників. Андрій Єрофєєв подякував за особливу нагоду, а Ігор Жданов побажав стажеру реалізувати власний потенціал та бути активним учасником змін на краще.

Андрій Єрофєєв, мінстр молоді та спорту

Андрій Єрофєєв, мінстр молоді та спорту

Андрій Єрофєєв, мінстр молоді та спорту
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: