Завантаження ...
banner
banner

Ансамбль "Ритм" виступив на фестивалі народів в Італії

З 11 по 19 червня 2018 року 30 вихованців зразкового ансамблю бального танцю «Ритм» здійснили незабутню подорож до сонячної Італії та взяли участь у Міжнародному Фестивалі народів


З 11 по 19 червня 2018 року 30 вихованців молодшої та середньої груп дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Ритм»  Ніжинської дитячої хореографічної школи здійснили незабутню подорож до сонячної Італії та взяли участь у Міжнародному Фестивалі народів, що відбувся в італійському місті Ферміньяно.Його учасниками стали колективи з різних країн світу: Тунісу, Албанії, Іспанії, Угорщини, Молдови, України та ін.  Кожна країна разом з фестивальною програмою демонструвала національне декоративно-прикладне мистецтво. Україну представляли творчі колективи з Києва, Шепетівки та Ніжина.

Фестивальна програма юних ритмівців  складалася з українських стилізованих бальних вокально-хореографічних композицій: «У полоні водограю (солістка – вихованка Дитячої зразкової вокальної студії «Автограф» Катерина Боришкевич; художній керівник І.Дяконенко, хореографія Г.Тимошенко), «Край, де я родилась і живу» (солістка – вихованка Дитячої зразкової вокальної студії «Автограф» Поліна Бузун; художній керівник І.Дяконенко, хореографія Г.Тимошенко), «Каштановий вальс» (хореографія Г.Тимошенко).

Щирими оплесками зустрічали італійці та гості сонячної Італії творчий колектив з древнього Ніжина. По завершенню фестивалю мер міста Ферміньяно привітав усіх учасників Фестивалю народів та вручив пам’ятні відзнаки.

Екскурсійна програма у рамках міжнародного фестивального туру була теж надзвичайно насиченою.  Серед найбільш яскравих та незабутніх сторінок: екскурсійне відвідування унікальної держави Сан-Маріно – однієї з найменших держав світу, що має титул найстаршої республіки світу;  Венеції – одного із найбільш унікальних місць не тільки в Італії, але й у всій Європі; Відня – столиці Австрії – міста розкішних палаців і величних площ, мальовничих вулиць і численних скверів; а ще  відпочинок на мальовничому побережжі сонячного Пезаро.

Щасливі і натхненні  учасники Міжнародного фестивального туру повернулися до рідного Ніжина. Незабутні враження про цю давно омріяну поїздку назавжди залишаться в серцях дітей.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: