Завантаження ...
banner

"Караоке на майдані" відгриміло у Носівці. Відео

Відео.
16 червня у місті Носівка вперше відбулися зйомки програми «Караоке на майдані» і її переможець на наступний день виграв в караоке, що знімали в Києві

Караоке, Носівка, Віталій Куций, Ігор Кондратюк


16 червня у місті Носівка вперше відбулися зйомки програми «Караоке на майдані».

Носівка шаленими вигуками і оплесками зустріла незмінного ведучого - Ігора Кондратюка. Почали із пісні Софії Ротару "Одна калина за вікном". Відібрали 6 учасників - Віталія, Вікторію, Юлію, Ірину, Ігора і Дмитра.

Всі отримали спеціальні подарунки від партнерів програми і незабутні враження на все життя.

У фінал вийшло 3 учасники замість двох. Переможцем став Віталій Куций, що підкорив публіку піснею "Подруга-ночь" Макса Барських. Його привітав мер Носівки і подарував від громади мультиварку-скороварку.

Караоке, Носівка, Віталій Куций, Ігор Кондратюк

Крім того, на наступний день Віталій прийняв участь в "Краоке на майдані", яке вже відбувалося в Києві і став його переможцем.

Пісня Дзідзьо "Розлук не буде" присвоїла Віталію звання "Переможець гри "Караоке на майдані" і 1020 грн у капелюсі. 29 липня 2018 року відбудеться трансляція в ефірі гри, де переміг Віталій Куций.

Переможець традиційно одержав медаль, ще одну футболку і телевізор LG. Вітаємо Віталія, пишаємось його успіхом і бажаємо йому перемоги у грі, що відбудиться у кінці року. 



Караоке, Носівка, Віталій Куций, Ігор Кондратюк

Караоке, Носівка, Віталій Куций, Ігор Кондратюк


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: