Завантаження ...
banner

Поліція затримала у Ніжині зухвалого злодія

28 червня по допомогу до поліції з інтервалом у десять хвилин звернулися двоє жителів Ніжина. Спочатку надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону, а потім – велосипеда

Поліція, кримінал, крадіжка


28 червня по допомогу до поліції з інтервалом у десять хвилин звернулися двоє жителів Ніжина. Спочатку надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону, а потім – велосипеда.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що невстановлена особа викрала у неї мобільний телефон, коли вона знаходилася у супермаркеті. Інший покупець став жертвою зловмисника, який викрав велосипед, припаркований на кілька хвилин під цим же маркетом.

Група реагування патрульної поліції «по гарячих слідах» встановила, що дані крадіжки скоїв раніше судимий непрацюючий житель Ніжина. Зловмисник у скоєному зізнався, у нього вилучено телефон і велосипед, які повернуті законним власникам.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: