Завантаження ...
banner

Юний чернігівський велоспортсмен виконав на треку норматив Майстра спорту України

Юний чернігівський велоспортсмен Андрій Пономар посів перше місце в груповій гонці на 100 кіл серед юніорів на чемпіонаті України з велосипедного спорту (трек), який пройшов у Львові

Велоспорт, юніор, Андрій Пономар

Юний чернігівський велоспортсмен Андрій Пономар посів перше місце в груповій гонці на 100 кіл серед юніорів на чемпіонаті України з велосипедного спорту (трек), який пройшов у Львові. Крім того, Андрій вперше на треку виконав норматив Майстра спорту України.

Про це Українське радіо: Чернігівська хвиля повідомив тренер Андрія, Микола Аксюта:

«У груповій гонці він взагалі стартував повчитись, а він взяв та й виграв. Можливо, він собі тримав у голові «тільки на перемогу», але у мене, як у тренера, була задача спробувати. Там їхали юніори, майстри спорту і на два роки старші за нього, і гонка була така, в якій потрібен досвід великий. Йому вдалось виграти таку складну гонку з колом переваг», - каже Микола Аксюта.

На цьому чемпіонаті був відбір спортсменів, які представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи. Втім, перемога Андрія не дає йому право взяти участь у цих європейських змаганнях, оскільки допускаються спортсмени віком від 17-ти років, Андрієві ж 15.

Велоспорт, юніор, Андрій Пономар
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: