Завантаження ...
banner
banner

У суботу вранці Сергій був удома. У неділю - вбили

22 лютого під Волоновахою загинув ще один наш земляк 27 річний Сергій Петрик із Червоного Колодязя Ніжинського району. Він був вправним механіком, як кажуть односельці, мав золоті руки, ремонтував техніку.


22 лютого під Волновахою загинув ще один наш земляк 27 річний Сергій Петрик із Червоного Колодязя Ніжинського району. Він був вправним механіком, як кажуть односельці, мав золоті руки, ремонтував техніку. 

По темі: Ніжинщина попрощалася із Сергієм Петриком
 
Його мобілізували ще 19 березня минулого року.

- Сергій був у ремонтній бригаді. Лагодив танк, БТРи, автомобілі. Два з половиною місяці перед новим роком був неподалік Станиці Луганської. Їх команду двічі накрили "Градами". Після другого обстрілу з ремонтної бригади живими лишилося лише троє. Потім їх перекинули в Ясинувату Донецької області. Син возив биту техніку на Харків. Відремотовану - у зону АТО. Забирав бійців на ротацію, - розповідає плачучи, мати Наталія Юріївна.
 
Так було і цього. Привіз в Гончарівське офіцерів і заїхав на день до дому з побратимами. Прямо у нас у дворі вони ремонтували розбиту електроустановку, яка була їм дуже потрібна. Це було у п'ятницю. Набрав капусти, картоплі, сказав: Мамо візьму домашньої, бо у нас там така дрібненька, що чистити важко.

Взяли ще продуктів, у Носівці завантажили лісу в суботу. Він сказав що передзвонить. Ми чекали. У неділю відправила sms-ку. Адже раніше він завжди заспокоював: "Усе нормально. Я передзвоню".

У понеділок о 10 ранку нам зателефонували з частини, що Сергій загинув у недалю після обіду. За тілом поїхав чоловік. 
 
Без батька залишилося двоє хлопчиків. Жені четвертий рік. Богданчику рік і три місяці. 

Валентина Остерська "Чернігівський вісник"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: