Завантаження ...
banner
banner

Косити чи не косити? Місто витратить кошти на благоустрій з резервного фонду

Аби випросити 190 тисяч гривень на проведення косовиці, депутатів лякають небезпечною алергенною рослиною амброзією. За словами місцевого депутата Юрія Хоменка, косити треба вже вчора, бо це здоров’я людей

Косовиця, гроші, фонд

Аби випросити 190 тисяч гривень на проведення косовиці, депутатів лякають небезпечною алергенною рослиною амброзією. За словами місцевого депутата Юрія Хоменка, косити треба вже вчора, бо це здоров’я людей.

Про це пише видання Правда ТУТ

Очільник депутатської комісії з питань зокрема законності Олег Щербак висловив з цього приводу деяку недовіру: "де конкретні цифри щодо витрат на кожен конкретний об’єкт, який потребує косовиці?".

Насправді, косовиця – міра не лише необхідна, але й прибуткова. Справа в тому, що бігати з лінійкою і міряти обсяг викошеної трави чи перевірити скільки літрів солярки випарувалось в повітря ніхто не буде.

Однак, міський голова називає це пустими домислами: "не вірите в доцільність використання коштів? – приходьте і контролюйте. Без конкретних фактів, це лише чиїсь особисті відчуття."

Кошти на косовицю братимуть з резервного фонду, бо більше і нізвідки. Депутати фінансування порятунку від зелені підтримали, хоча й пручаючись.

Загалом, на благоустрій міста щойно виділили 500 тисяч гривень за рахунок зменшення резервного фонду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: