Завантаження ...
banner
banner

Андрій Данилко розповів про свої президентські амбіції

Шоумен заявив, що не бачить нічого страшного в тому, щоб бути третім після Вакарчука і Зеленського

Вєрка Сердючка, Андрій Данилко

Шоумен заявив, що не бачить нічого страшного в тому, щоб бути третім після Вакарчука і Зеленського.

Український артист Андрій Данилко розповів про свої президентські амбіції. За його словами, він не бачить нічого страшного в тому, щоб претендувати на президентське крісло після Святослава Вакарчука і Володимира Зеленського. Про це він розповів в інтерв'ю KP.ua.

"Я нічого в цьому страшного не бачу, якщо я буду третім. Бог любить трійцю. Було б добре. Ну, давайте я подумаю. Мене якось запитали, якби серед кандидатів не було Володі і Славіка, напевно, це було б нерозумно , а так...", - зазначив Данилко.

Він також додав, що не вважає перешкодою невміння висловлюватися англійською мовою.

"Але ви ж не професіонал, мову не знаєте" - кажуть. Я мову знаю, у мене немає досвіду спілкування. А вам з професіоналом краще жити стало? Ну а толку, що він "вільно розмовляє українською". У вас вже метро по 8 гривень!", - підсумував артист.

Також Данилко вкотре прокоментував чутки про свій відхід зі сцени. Він наголосив, що не завершує кар'єру, а просто дає останній тур, після якого може бути і повернення на сцену.

"Це як у групи Scorpions. Вони вийшли на пенсію, а потім такі збори пішли, що вирішили продовжити кар'єру", - сказав шоумен.

Раніше повідомлялося, що Вєрка Сердючка спростувала інформацію про свій відхід зі сцени. Однак майбутній тур все ж називає "прощальним".

korrespondent.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: