Завантаження ...
banner
banner

Дерев’яні шкатулки: розширюємо асортимент магазину подарунків

Небагато сувенірів можуть похвалитися тим, що приносять користь своєму власнику. Скринька ручної роботи – один із таких варіантів. За вишуканою кришкою може ховатися будь-що: коштовності та біжутерія, документи, приналежності для творчості або рукоділля та безліч інших дрібниць

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


сувенір, реклама

Небагато сувенірів можуть похвалитися тим, що приносять користь своєму власнику. Скринька ручної роботи – один із таких варіантів. За вишуканою кришкою може ховатися будь-що: коштовності та біжутерія, документи, приналежності для творчості або рукоділля та безліч інших дрібниць. Все виглядатиме охайно і завжди знаходитиметься під рукою.

Одна проблема – знайти справді красиву шкатулку з дерева вкрай важко. Переважна більшість пропозицій – незграбні пародії з дешевого пластику.

Якщо у вашій крамниці сувенірів та подарунків ще відсутня різьблена скринька – оберіть ручні вироби майстрів Творчої Асоціації «Декор». Це онлайн майданчик, що об’єднує досвідчених митців Харківщини. Їхні талановиті руки втілюють в життя неймовірні ідеї, що захоплюють лаконічною довершеністю ліній. Завітайте на сайт і обирайте товар, що стане родзинкою вашого магазину.

Різьблені скриньки з дерева ТА «Декор» – безперечна якість за адекватною ціною

Якщо ви вважаєте, що такі сувеніри коштуватимуть надто дорого й через це не матимуть попиту, то дуже здивуєтеся приємним цінам, особливо на опт. Зв’яжіться з менеджером, аби обговорити можливість довгострокової співпраці. Вам обов’язково запропонують вкрай вигідні умови.

При цьому якість дерев’яних шкатулок ручної роботи (https://decor.kharkov.ua/shkatulki) вiд ТА «Декор» – завжди на висоті:
  • Майстри використовують деревину цінних порід, обираючи заготівки без будь-яких вад. Це матеріал, що солідно виглядає і довго слугуватиме своєму власникові.
  • Дерев’яні частини ретельно поліруються до ідеальної гладкості. Потім поверхня натирається мастикою з бджолиним воском. Це надає виробу стійкості до вологи та пересушення.
  • Внутрішні поверхні мають шкіряні накладки. Речі, що зберігатимуться у скриньках ручної роботи, залишаться неушкодженими. 

сувенір, реклама

Окремо слід підкреслити естетичні властивості. Головна увага приділяється довершеній обробці. Природний малюнок деревини, благородство латуні, насичений колір – це те, що гармоніюватиме з будь-яким інтер’єром. В колекції знайдуться екземпляри як для пані, так і для чоловіків.

Купити шкатулки ручної роботи оптом та в роздріб

Зверніть увагу, що ТА «Декор» здатен у стислі строки виконати оптове замовлення. Оберіть бажану модель або декілька варіантів чи запропонуйте свій ескіз.

Скриньки з дерева надсилаються всією Україною за допомогою транспортних компаній. До сплати приймаються готівка та переказ на банківську карту.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: