Завантаження ...
banner

Копія «Титаніка» відправиться в рейс у 2022 році

Компанія Blue Star Line заявила, що в 2022 році спустить на воду точну копію "Титаніка", який курсуватиме за тим же маршрутом, що і її сумнозвісний попередник: з Саутгемптона до Нью-Йорка

Титанік, корабель


Компанія Blue Star Line заявила, що в 2022 році спустить на воду точну копію "Титаніка", який курсуватиме за тим же маршрутом, що і її сумнозвісний попередник: з Саутгемптона до Нью-Йорка.

Виробництво відродженого "Титаніка" обійдеться приблизно в 500 мільйонів доларів. Він зможе розмістити 2400 пасажирів і 900 членів команди.

Спочатку корабель планували запустити в 2018 році, але перенесли на 4 роки вперед для символічною дати, щоб відзначити 110 років з дня початкового плавання, щоб новий корабель вже точно закінчив свій маршрут.

Проект спочатку був оголошений ще в 2012 році. Після безлічі фінансових проблем будівництво було призупинено в 2015 році і знову почалося тільки в цьому вересні.
Правда, найперший маршрут буде прокладений з Сінгапуру в Дубай, після чого корабель відправиться в Саутгемптон, звідки "Титанік" почне здійснювати щотижневі плавання в Нью-Йорк і назад.

segodnya.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: