Завантаження ...
banner

Дмитра Комарова "підстрелили" у Бразилії. Відео

Ведучий спантеличив шанувальників моторошним відео. Про це повідомляє ТСН. Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який розповів, куди зник із соціальних мереж, не на жарт перелякав своїх прихильників

Дмитро Комаров, поранення

Ведучий спантеличив шанувальників моторошним відео. Про це повідомляє ТСН.

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який розповів, куди зник із соціальних мереж, не на жарт перелякав своїх прихильників.
 
У Мережі з'явилося коротке відео, зняте у Бразилії. На ньому Дмитро йде вулицею і щось розповідає на камеру, як різко позаду нього з'являються місцеві і починають стріляти в Комарова.


Що саме сталося, Дмитро не пояснив. Проте, усвідомивши, як сильно він налякав фанів та навіть своїх близьких, ведучий записав відеозвернення на прохання "Сніданку з 1+1".

"Записав відео, аби довести, що ми живі здорові і  з нами все гаразд. Вибачте, що вам довелося потурбуватися і дуже дякую за таке тепле ставлення. Все добре. Через це відео навіть мої близькі встигли потурбуватися", - звернувся до  шанувальників Комаров.


У мережу потрапило відео, на якому зафільмували, як ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров постраждав у стрілянині в Бразилії! Але, на щастя, з Дмитром все добре! Він навіть записав відеозвернення! Що сталося з телеведучим у Бразилії? Дивіться у новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт" сьогодні о 22:45 на каналі 1+1.   

Телемандрівник також повідомив що невдовзі разом з оператором Олександром Дмитрієвим вони повертаються з тривалої експедиції Бразилією.

А що ж сталося на вулиці міста і чи справді все гаразд з ведучим, він пообіцяв розповісти у новому випуску програми "Світ навиворіт", яка вийде сьогодні о 22.45 на каналі "1+1". 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: