Завантаження ...
banner
banner

Москва визнала вибори в Україні такими, що відбулися

Позачергові вибори до Верховної Ради 26 жовтня в Москві розцінюють як такі, що відбулися. Про це сказав "Інтерфаксу" заступник голови МЗС РФ Григорій Карасін.

Позачергові вибори до Верховної Ради 26 жовтня в Москві розцінюють як такі, що відбулися. Про це сказав "Інтерфаксу"  заступник голови МЗС РФ Григорій Карасін. 


Заступник голови МЗС РФ Григорій Карасін

"Ми чекаємо офіційного підбиття підсумків, поки йдуть досить суперечливі відомості. Але вже зараз ясно, що вибори, незважаючи на досить жорстку і брудну кампанію, відбулися", - підкреслив він. 
 
"Той розклад сил, який поки вимальовується, напевно, дозволяє керівництву України всерйоз зайнятися вирішенням кореневих проблем свого суспільства", - зазначив він. 
 
За його словами, в новій Верховній Раді необхідно буде "налагодити інклюзивний діалог з усім суспільством, вийти на прямі контакти з представниками регіонів і прагнути до дипломатичного рішення проблем, до яких призвели дії Києва"
 
Раніше в Держдумі також заявили, що поважають вибір тих, хто взяв участь у виборах до Верховної Ради і хочуть співпрацювати з тими депутатами, які налаштовані на конструктив.

pravda.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: