Завантаження ...
banner
banner

Гербіциди та їх види

Щоб ефективно боротися із бур'янами на полях, обов'язково потрібно купити гербіциди. Це універсальне рішення проти бур'янів, які зустрічаються у великій кількості та є досить серйозною проблемою.

Щоб ефективно боротися із бур'янами на сільськогосподарських полях, обов'язково потрібно купити гербіциди. Це універсальне рішення проти бур'янів, які зустрічаються у великій кількості та є досить серйозною проблемою. Вони не тільки сильно перешкоджають розвитку культивованих культур, заглушаючи їх, але і забирають з грунту воду та поживні речовини.

Які бувають гербіциди

Якщо коротко, то гербіциди - це хімічні речовини, які застосовують для знищення непотрібної рослинності.
За характером дії поділяють на:

  • гербіциди суцільної дії - вбивають всі види рослин;
  • гербіциди селективної (вибіркової) дії - знищують тількі певні види рослин і не ушкоджують інші.

За призначенням і здатністю діяти:

  • грунтові - поглинаються насінням бур'янів, їх проростками і корінням;
  • листяні - поглинаються зеленими частинами рослин (листя, пагони).

Також пропонуються препарати, диференційовані за часом використання:

  • передпосівні,
  • досходові,
  • післясходові.

Одні з них призначені для обробки весною, інші - восени.

Гербіциди суцільної дії

Такі листяні або грунтові гербіциди здатні знищувати як поверхневі, так і підземні частини рослинності. Таким чином, на момент розвитку культури, коли вони знаходяться в найбільш вразливих стадіях, чистота поля буде забезпечена. Додатковий стимул купувати гербіцид спланованої дії в Україні - це можливість застосувати його для передзбиральної дестабілізації, що істотно полегшує збирання урожаю, зменшуючи його втрати. Також подібні засоби захисту відмінно зарекомендували себе на несільськогосподарських ділянках, де необхідно усунути небажану рослинність.

Гербіциди вибіркової дії

Дуже широко використовуються в агровиробництві. Призначені для застосування на конкретній культурі з метою знищення певних видів рослин. Ви можете купити гербіциди вибіркової дії, щоб вирішити проблему з однорічними або багаторічними бур'янами на посівах зернових колосових культур, кукурудзи, соняшнику та багатьох інших. Головний плюс використання цих препаратів - постраждають тільки бур'яни, a сіяна вами культура залишиться неушкодженою.

Де придбати гербіциди

Широкий асортимент якісних гербіцидів пропонує інтернет-магазин агропродукції LNZweb. В них можна знайти перевірену та ефективну продукцію від широко відомих компаній, таких як Bayer, Corteva Agriscience™, DEFENDA та інші. Заходьте на сайт lnzweb.com та обирайте потрібні засоби захисту рослин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: