Завантаження ...
banner
banner

В Україні можуть продовжити карантин: названа дата

Карантин в Україні через коронавірус введений 12 березня до 24 квітня, але оскільки кожен день кількість інфікованих зростає, уряд може продовжити спеціальні заходи до 15 травня. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник голови МВС Антон Геращенко

карантин, продовження, дата

Карантин в Україні через коронавірус можуть продовжити до 15 травня

Карантин в Україні через коронавірус введений 12 березня до 24 квітня, але оскільки кожен день кількість інфікованих зростає, уряд може продовжити спеціальні заходи до 15 травня. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник голови МВС Антон Геращенко. Повідомляє rbc.ua.

"Пік епідемії в Україні очікується між 15 і 25 квітня. Ось чому карантин в Україні може бути продовжений до 15 травня. На сьогоднішній ранок в Україні підтверджено 669 випадків інфікування коронавірусом.17 наших співвітчизників загинуло задихаючись, в муках", - написав Геращенко.

Заступник голови МВС зазначив, що епідемія закінчиться, коли інфікована людина, до моменту виявлення у неї захворювання встигає заразити менше однієї людини.

"Ми очікуємо пік епідемії приблизно на дати 15-25 квітня. Тому головне, а по суті єдине завдання карантину - це зупинити розкручування епідемії в геометричній прогресії, коли кожен заражений, перед встановленням діагнозу встигав заразити інших 3-4 людини. Епідемія зупиняється лише тоді, коли інфікований, до моменту виявлення у нього захворювання, за статистикою, встигає заразити менше однієї людини", - повідомив Геращенко.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: