Завантаження ...
banner
banner

Як обирати матеріали для салонів краси?

Люди відвідують салони краси з різних причин. У когось не вистачає часу на те, щоб самостійно за собою доглядати. Хтось просто не вміє цього робити. Проте у більшості випадків клієнти приходять саме заради роботи професіонала та якісних косметичних засобів, які неможливо використовувати вдома.

Люди відвідують салони краси з різних причин. У когось не вистачає часу на те, щоб самостійно за собою доглядати. Хтось просто не вміє цього робити. Проте у більшості випадків клієнти приходять саме заради роботи професіонала та якісних косметичних засобів, які неможливо використовувати вдома.

Знайти багато матеріалів від світових брендів можна в Інтернеті. Онлайн-магазини пропонують непогані ціни, а також можуть надати сертифікати якості. Наприклад, дуже зручно замовляти на сайті https://beautyboss.com.ua/. Дуже важливо обрати правильний бренд та продукт. Як це зробити? Та на які моменти варто звернути увагу?

салон краси

На що впливають матеріали в салоні краси?

Важливо розуміти, що від обраних матеріалів для салону краси залежить його репутація. По-перше, від них залежить кінцевий результат, який отримує клієнт. Навіть найбільш досвідчені та талановиті майстри не можуть створити шедевр без хорошої продукції. До того ж, саме вона впливає на швидкість роботи, а це важливо, якщо є довгий запис наперед.

По-друге, якісна продукція для студії – це безпека гостей та працівників. Низькопробна косметика (особливо та, яка контактує зі шкірою чи волоссям) викликає алергічні реакції, почервоніння, навіть опіки. Використання такої продукції може бути небезпечним для самого майстра, а також для здоров’я його клієнта. Зрозуміло, що такі пошкодження приводять до погіршення репутації студії в кращому випадку. В гіршому – клієнт просто подає до суду.

Варто пам’ятати про те, що дійсно якісний товар не може коштувати дуже дешево. Проте деякі магазини можуть пропонувати знижки або акції для оптових покупців. Якщо правильно обрати продукцію, можна замовити її у великих об’ємах в одного продавця, щоб отримати можливість вносити оплату за оптовими цінами.

салон краси

Головні правила вибору продукції для салонів краси

Власники салонів та студій краси розуміють, наскільки важливо обирати саме якісні матеріали для роботи. Від них залежить дуже багато. Отож, кожна обрана одиниця товару повинна відповідати таким вимогам:

  • екологічність;
  • безпечний склад;
  • наявність усіх необхідних сертифікатів якості;
  • відповідна ціна.

При виборі продукції варто звернути увагу на те, яку репутацію має той чи інший бренд. Більшість виробників пропонують найкращі властивості товару – високу якість, довгий термін експлуатації, інноваційний склад, тощо. Дізнатися, наскільки такі обіцянки відповідають реальності, можна з допомогою тематичних форумів. Якщо продукт має недоліки, користувачі обов’язково про це напишуть. В деяких випадках варто виключити зі своєї добірки блогерів, які просто роблять рекламу засобу, не використовуючи його. Загалом, в Інтернеті можна знайти немало інформації про бренд.

Безпечність складу продукту – один із головних критеріїв вибору. Від нього залежить безпека майстра, клієнта та репутація салону. Дуже важливо, щоб у складі не було канцерогенних та токсичних речовин, в тому числі й формальдегіду. Це стосується усіх можливих засобів, починаючи з масок для волосся й закінчуючи гель-лаками.

Також варто звернути увагу на рекомендації та побажання майстрів салону. Вони мають досвід роботи з різними продуктами, які мають свої недоліки та переваги. До того ж, майстер знає, з чим йому працювати зручніше. Дійсно якісна продукція зазвичай підходить кожному.

І останнє – екологічність. Безумовно, не варто відразу відмовлятися від хороших засобів на користь натуральних шампунів, які не дають такого ж результату. Але можна принаймні переглянути своє ставлення до брендів, які проводять тестування на тваринах. Сьог8одні існує безліч виробників, які перейшли на більш екологічне та безпечне для навколишнього середовища виробництво.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: