Завантаження ...
banner
banner

Річницю Майдану Порошенко призначив Днем гідності та свободи

У річницю Євромайдану, 21 листопада, в Україні буде святкуватися День гідності та свободи, а 22 січня - День соборності України. Відповідні укази підписав Президент України Петро Порошенко, повідомили в прес-службі глави держави

День гідності і свободи святкуватиметься щорічно 21 листопада.

У річницю Євромайдану, 21 листопада, в Україні буде святкуватися День гідності та свободи, а 22 січня - День соборності України. Відповідні укази підписав Президент України Петро Порошенко, повідомили в прес-службі глави держави у четвер, 13 листопада.

"Україна - це територія гідності та свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення свободи. Мені як Президенту України залишається лише документально підтвердити це і підписати Указ про День гідності та свободи, який Українська відтепер і навіки будуть відзначати 21 листопада", - цитує Порошенка його прес-служба.
 
За словами Порошенка, 22 січня в Україні як і раніше будуть відзначати День соборності.

korrespondent.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: