Завантаження ...
banner
banner

Порошенко підписав рішення РНБО про скасування надзвичайного статусу Донбасу

Президент України Петро Порошенко підписав рішення РНБО від 4-го листопада про невідкладні заходи із стабілізації соціально-економічної ситуації на Донбасі

Президент України Петро Порошенко підписав рішення РНБО від 4-го листопада про невідкладні заходи із стабілізації соціально-економічної ситуації у Донецькій та Луганській областях. Відповідний указ розміщений на сайті глави держави. 
 
У документі вітчизняний Радбез підтримує пропозицію Президента  Верховній Раді: скасувати закон про особливий режим самоврядування в окремих районах Донбасу. Крім того, члени РНБО наголошують: будь-які органи сформовані в результаті псевдовиборів 2 листопада або ж призначені після так званого голосування посадовці - є незаконними.
 
Згідно з іншими пунктами цього ж рішення - уряд має невідкладно забезпечити населення Донбасу гуманітарною допомогою та інформувати громадськість про воєнно-політичну ситуацію в країні. Ще одне положення - впродовж тижня має бути припинена діяльність держпідприємств та установ на окремих територіях у зоні АТО. 
 
Працівники за можливості - мають перейти на роботу в іншій місцевості. Крім того, із цих територій мають перемістити засуджених та арештованих.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: