Завантаження ...
banner
banner

Даля Грібаускайте наполягає, що РФ має всі ознаки терористичної держави

"Ми бачимо, що на Сході України сьогодні є російські війська. Проте Росія це заперечує. Держава, яка вводить важку військову техніку та солдатів без розпізнавальних знаків, очевидно, має всі атрибути терористичної"

Президент Литви Даля Грібаускайте не планує відмовлятися від слів про Росію як терористичну державу. Про це вона сказалп під час спільної прес-конференції з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, повідомляє Delfi.lt.

За словами литовського президента, російську агресію в Україні можна вважати тероризмом.
 
"Ми всі бачимо, що наш сусід та сусід України веде себе так, як сусіди не повинні. Держава, яка поважає міжнародне право, не має поводитися атким чином", - зазначила вона.
 
"Ми бачимо, що на Сході України сьогодні є російські війська. Проте Росія це заперечує. Держава, яка вводить важку військову техніку та солдатів без розпізнавальних знаків, очевидно, має всі атрибути терористичної", - наголосила Грібаускайте.
 
Вона також відмовилася коментувати ініціативу комуністичної партії РФ щодо запровадження Росією санкцій проти Литви та можливого розриву дипломатичних відносин.
 
Нагадаємо, раніше президент Литви назвала Росію терористичною державою та заявила, що Україна наразі бореться за увесь світ.

eurointegration.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: