Завантаження ...
banner
banner

Уряд планує звільнити викладачів, які залишилися у зоні АТО

Міністр освіти Сергій Квіт заявив, що буде ініційовано звільнення викладачів ВНЗ, які залишилися працювати в зоні проведення АТО.Ця норма передбачена законопроектом про забезпечення доступу до освіти, який ще має прийняти нова Верховна Рада

Міністр освіти Сергій Квіт заявив, що буде ініційовано звільнення викладачів ВНЗ, які залишилися працювати в зоні проведення АТО. Ця норма передбачена законопроектом про забезпечення доступу до освіти, який ще має прийняти нова Верховна Рада, повідомляють "Українські новини".

 
"Викладачі, які не переїхали зі своїми вузами за межі АТО, вважаються звільненими за станом з 1 вересня", - пояснив Квіт.

12 листопада Міносвіти вже звільнило трьох ректорів вищих навчальних закладів на території анексованого Росією Криму.

Нагадаємо, що 7 жовтня Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Донецький національний технічний університет, Луганський національний університет імені Т. Г. Шевченка вирішили тимчасово проводити свою освітню діяльність в інших містах Донбасу.
 
Як повідомляв iPress.ua,  24 вересня Міністр освіти та науки Сергій Квіт поінформував, що Донецький національний університет матиме кампус у Вінниці.
 
3 жовтня міністр освіти і науки Сергій Квіт зазначив, що з зони виїхали 10 вищих навчальних закладів.

mynizhyn.comмій нізжин ком, май нізжин комм, му нізжин комм
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: