Завантаження ...
banner
banner

ОБСЄ повідомляє, що бойовики та українські військові домовилися про припинення вогню

Луганські бойовики й українські військові домовилися про припинення вогню з 5 грудня й про відвід усієї важкої техніки з 6 грудня. Про це повідомляється у доповіді ОБСЕ за 1 грудня. Це рішення було ухвалине 29 листопада у результаті зустрічі у Луганську.

Луганські бойовики й українські військові домовилися про припинення вогню з 5 грудня й про відвід усієї важкої техніки з 6 грудня. Про це повідомляється у доповіді ОБСЕ за 1 грудня.

Це рішення було ухвалине 29 листопада у результаті зустрічі у Луганську. На ній був присутній голова українського контингенту Володимир Аскаров, голова "російського представництва" генерал Олександр Ленцов і представники "ЛНР".

Згідно з доповіддю ОБСЄ, усі сторони погодилися, що повне припинення вогню уздовж лінії контакту українських військовослужбовців і військ "ЛНР" має розпочатися 5 грудня. Сторони також нібито дійшли згоди щодо відведення важкої техніки з 6 грудня.

Ігор Плотницький, який називає себе головою самопроголошеної "Луганської народної республіки", підтвердив цю інформацію журналістам РІА "Новости"

pravda.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: