Завантаження ...
banner
banner

Кліп Gangnam Style зламав лічильник YouTube

Кліп Gangnam Style набрав максимальну кількість переглядів, передбачене лічильником YouTube. У зв'язку з цим розробникам довелося внести зміни в програмний код, йдеться на сторінці YouTube в Google+.

Кліп Gangnam Style набрав максимальну кількість переглядів, передбачене лічильником YouTube. У зв'язку з цим розробникам довелося внести зміни в програмний код,  йдеться на сторінці YouTube в Google+. 

О 23:10 3 грудня лічильник показував 2152681105 переглядів, після цієї цифри він збився і почав показувати невірне число. Представники відеохостингу офіційно заявили, що калькулятор зламався і його потрібно переробляти. Розробники сайту додали анімацію, яка запускається при наведенні курсору на цифру, яка показує "шалену" його роботу.

"Ми ніколи не думали, що на сайті з'явиться відео, для якого 32-бітової версії сайту (здатної охопити 2147483647 переглядів) буде недостатньо. Однак з'явився Psy", - прокоментував представник YouTube.

Ролик "Gangnam Style" був викладений в мережу в липні 2012 року, а перший мільярд переглядів отримав приблизно через сім місяців. Ще менш ніж через півтора року був подоланий двохмільярдний поріг.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: