Завантаження ...
banner
banner

У Новосибірську збанкрутували фастфуди, які торгували "ввічливою" їжею від Путіна

Новосибірські кафе швидкого харчування "Чикен бургер", "родзинками" якого у меню, були "кримбургери" і "путінська піца", закрили через кризу. Як повідомив власник, у них закінчилися гроші.

Новосибірські кафе швидкого харчування "Чикен бургер", "родзинками" якого у меню, були "кримбургери" і "путінська піца", закрили через кризу, про це повідомляють ЗМІ

Кафе було відкрито невдовзі після анексії Криму, і на хвилі ура-патріотичних настроїв у Росії, власники ввели в меню присвячений півострову бургер, "приготовлений ввічливими людьми".

Пізніше був відкритий ще двоповерховий ресторан цієї мережі, а в закладі придумали "путінську піцу", яка являла собою закриту піцу кальцоне з викладеним овочами зображенням земної кулі на верхньому шарі тіста.

"Зараз угруповання країн Заходу дуже агресивно поводиться, єдиний, хто несе мир, - це наша країна в особі Путіна. Це очевидно. Тому я сів і придумав "путінську піцу": на ній перчиком викладено зображення земної кулі. З'їж шматочок "путінської піци" - і знайдеш шматочок любові", - розповів директор закладу журналу Esquire.
 
Проте вже в жовтні заклади з "патріотичним" меню довелося закрити - у інвестора закінчилися гроші, а нині директор прокоментував закриття закладів виданню Esquire, однак попросив своє прізвище не публікувати. "От тільки в жовтні нам довелося закритися: у інвестора скінчилися гроші через кризу, він збанкрутував. До речі, краще моє прізвище не згадувати або придумати псевдонім, тому що на даний момент ми не можемо оговтатися від удару, і так переживаємо все", - розповів власник закладу.

espreso.tv
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: