Завантаження ...
banner
banner

На "Першому каналі" таки зізнались, що "розіп'ятий хлопчик" був фейком

Ведуча "Першого каналу" Ирада Зейналова в ефірі прокоментувала сюжет про "розп'ятого хлопчика", показаний телеканалом в липні нинішнього року. Приводом для цього стало питання, поставлене Ксенією Собчак Володимиру Путіну під час прес-конференції 18 грудня,


 

Ведуча "Першого каналу" Ирада Зейналова в ефірі прокоментувала сюжет про "розп'ятого хлопчика", показаний телеканалом в липні нинішнього року

Приводом для цього стало питання, поставлене Ксенією Собчак Володимиру Путіну під час прес-конференції 18 грудня, передає Еспресо.TV. Зокрема Собчак запитала, як президент Росії планує вирішувати питання з федеральними каналами, що навмисно сіють та розпалюють національну ненависть, демонструючи сюжети про "розп'ятих хлопчиків".
 
"У журналістів не було і немає доказів цієї трагедії, але це реальний розповідь реально існуючої жінки, котра втекла з пекла в Слов'янську. Те, про що вона говорила, встало в один ряд, ланка в уже нескінченному ланцюжку свідоцтв",-  сказала Зейналова щодо сюжету.
 
Далі в ефірі були показані моторошні кадри з тілами мирних мешканців, загиблих на Донбасі в останні місяці. Все це було приправлено коментарями про "долі десятків дітей, розірваних снарядами, розстріляних при спробі втекти, загиблих при авіанальотах і артобстрілах".
 
Також вона назвала розповідь біженки зі Слов'янська "хворобливою фантазією жінки, чия психіка не витримала пекла цілодобового обстрілу".
 
При цьому, ніяких вибачень за трансляцію неперевіреної інформації в ефірі не було.
 
Нагадаємо, в липні 2014 року в ефірі "Першого каналу" з'явився сюжет, в якому жінка, яка називає себе біженкою зі Слов'янська, розповіла про те, як українські військові розіп'яли хлопчика на дошці оголошень. Мати хлопчика, за словами героїні сюжету, теж стратили. Ніяких підтверджень ця інформація не отримала.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: