Завантаження ...
banner
banner

На Рівненщину боротися з копачами бурштину прибув підрозділ Нацгвардії

У Рівненську область направили підрозділ Національної гвардії України для боротьби з нелегальним видобутком бурштину та стабілізації ситуації у кількох районах. Нацгвардійці виконуватимуть свої обов’язки спільно з бійцями полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1»

Національна гвардія, нацгвардія, Кугуар

У Рівненську область направили підрозділ Національної гвардії України для боротьби з нелегальним видобутком бурштину та стабілізації ситуації у кількох районах

Нацгвардійці виконуватимуть свої обов’язки спільно з бійцями полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1», який знаходиться в регіоні з 7 квітня, передає канал «112 Украина» з посиланням на кореспондента Андрія Лобчука.
 
За його словами, в поліції підтвердили інформацію про прибуття нового підрозділу після того, як в соцмережах з’явилися фотографії бойових машин Нацгвардії. За даними правоохоронців, бійці Нацгвардії патрулюватимуть території спільно з бійцями «Дніпро-1», які вже більше тижня перебувають в Рівненській області.
 
Нагадаємо, 30 березня близько тисячі нелегальних копачів перегородили правоохоронцям в’їзд до урочища «Смітник» поблизу Клесова Рівненської області. Спочатку старателі погрожували поліцейським і чинили опір. Згодом почалася бійка, в результаті якої семеро правоохоронців отримали поранення.
 
Раніше стало відомо, що незаконний видобуток бурштину на Рівненщині «кришує» керівництво місцевої поліції, а також СБУ.
 
4 квітня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив Сергія Максимова з посади начальника поліції Рівненської області.

racurs.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: