Завантаження ...
banner
banner

Не можна вказувати, через який банк отримувати зарплату чи соцвиплати

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Незалежної асоціації банків України (НАБУ) щодо постанови Кабінету міністрів №37 від 20 січня 2016 р. Вона посилювала критерії відбору уповноважених банків за бюджетними виплатами, заборонивши припиняти функції діючих уповноважених банків

Коломойський, Коломойский


Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Незалежної асоціації банків України (НАБУ) щодо постанови Кабінету міністрів №37 від 20 січня 2016 р.

Вона посилювала критерії відбору уповноважених банків за бюджетними виплатами, заборонивши припиняти функції діючих уповноважених банків.
 
Про це повідомила виконавчий директор НАБУ Олена Коробкова.
 
«В результаті засідання в Окружному адмінсуді суд задовольнив наше клопотання про забезпечення позову шляхом заборони постійно діючої комісії приймати рішення про припинення функцій уповноважених банків. Уповноваженими банками з виплати соцдопомоги і обслуговування бюджетників продовжують залишатися 48», – зазначила Олена Коробкова.
 
НАБУ подала позов до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою скасувати постанову Кабміну №37, яким різко посилюються критерії відбору банків для виплати через них зарплат бюджетникам, пенсій і державної соцдопомоги і яке було піддано банкірами різкій критиці за створення преференцій держбанкам.

newvv.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: