Завантаження ...
banner
banner

Астролог розповів, що чекає на Україну у 2015

Астролог Влад Росс вважає, що в НАТО Україна увійде дуже швидко, буквально у найближче п'ятиріччя. А ось з Євросоюзом буде дещо складніше. Водночас астролог зазначає, що відносини з ЄС у 2015 році будуть тільки зміцнюватися.


Прогноз астрологів для України на 2015 рік

Астролог Влад Росс вважає, що в НАТО Україна увійде дуже швидко, буквально у найближче п'ятиріччя. А ось з Євросоюзом буде дещо складніше. 


"ЄС - дійсно дуже бюрократична структура, але у 2024 році, коли Юпітер - символ удачі, щастя - увійде в зодіакальний григоріальний знак України (Тельці), ми дійсно зможемо увійти до складу ЄС. Тим більше презентація вже відбулася. Минулого разу, коли Юпітер був у Тельці (його цикл складає 12 років), у 2012 році ми зустрічали Євро-2012 - це була презентація входження України в Євросоюз. Повинен пройти цикл, і ми вже точно увійдемо, або скажуть, що ви вже скоро увійдете. Але там вже однозначно буде вирішено питання", - каже Влад Росс.

Водночас астролог зазначає, що відносини з ЄС у 2015 році будуть тільки зміцнюватися.

"Тим більше, з 1 грудня головний союзник України Дональд Туск став головним у Європі, зайняв дуже важливий пост, тому він буде просувати зближення України, як ніхто. Це головний союзник України. [Туск офіційно вступив на посаду глави Європейської ради 1 грудня й одразу ж домовився з президентом США Бараком Обамою про співробітництво у сфері санкцій щодо Росії та надання фінансової допомоги Україні, - ред.]. Це тільки за один день, а уявіть, що він за півроку може зробити"
, - додав астролог.

Крім того, Влад Росс каже, що наступним президентом США стане республіканець.

"І відносини (Штатів з Україною) різко будуть поліпшуватися аж до того, що Росія буде отримувати по зубах. І ця сприятлива тенденція почнеться з 2017 року. Новий президент в Америці для нас буде тільки плюс", - зазначив Росс.

У свою чергу астролог Цуркан Ганна вважає, що в України є місія - допомогти Європі реформуватися.

"ООН, ОБСЄ не можуть зупинити агресію Путіна. Може навіть початися третя світова війна. І це останній шанс - так зірки стоять - що Україна повинна виконати свою місію у 2015 році"
, - каже астролог.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: