Завантаження ...
banner
banner

"Бумбокс" презентував новий кліп

Гурт "Бумбокс" сьогодні представив новий кліп на пісню "Выход". Зйомки кліпу відбулися 16 грудня в київському спорткомплексі "Авангард".Режисером кліпу стала дружина лідера гурту Анна Копилова

Гурт "Бумбокс" сьогодні представив новий кліп на пісню "Выход". Зйомки кліпу відбулися 16 грудня в київському спорткомплексі "Авангард".
Режисер кліпу Анна Копилова більш відома у літературних колах України, як продюсер та куратор таких проектів видавництва "Основи", як "Awesome Ukraine", "Червона Книжечка", "Вечера на хуторе близ Диканьки". А для фанів "Бумбоксу" Анна відома як дружина лідера гурту

Зйомки кліпу Бумбокс – її другий режисерський досвід. Раніше Анна зняла кліп O.Torvald "Это все".

– Мені здається, це кліп про ностальгію по самому собі в дитинстві. Процес йшов дуже легко, ми закінчили всі зйомки раніше терміну. Хлопці - молодці, дуже круто зіграли, – каже Анна Копилова.
 
– Ми знімаємо кліп у двох локаціях. Перша – це спортзал, де "Бумбокс" грає пісню. У другій локації в кадрі знищують іграшки – солдатиків, БТР, "Катюшу". Для чого ми це робимо? Ми намагаємося так сказати "До побачення!" своєму радянському дитинству, – коментує знімання кліпу Андрій Хливнюк.


vikka.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: