Завантаження ...
banner

Гурт Metallica зіграв пісню на дитячих інструментах

Гурт Metallica прийшов на вечірнє шоу Джиммі Феллона і зіграв пісню Enter Sandman на дитячих інструментах. Відео із записом виступу гурту було опубліковано на офіційному каналі шоу на YouTube


Гурт Metallica прийшов на вечірнє шоу Джиммі Феллона і зіграв пісню Enter Sandman на дитячих інструментах. Відео із записом виступу гурту було опубліковано на офіційному каналі шоу на YouTube. 

Музиканти заспівали під акомпанемент дитячих інструментів у супроводі хіп-хоп гурту The Root. 18 листопада Metallica випустить альбом Hardwired...To Self-Destruct, який стане першим, записаним гуртом після восьмирічної перерви.


Останній альбом команди Death Magnetic вийшов восени 2008 року. У 2011-му Metallica спільно з Лу Рідом випустила окрему платівку Lulu. Metallica — один з найбільш відомих і комерційно успішних метал-гуртів у світі. Разом з Megadeth, Anthrax і Slayer Metallica входить в так звану "велику четвірку треш-металу", якій вдалося популяризувати жанр.

Раніше повідомлялося про те, що останній альбом Девіда Боуї "Blackstar", який вийшов за два дні до смерті музиканта, перетворили на міні-серіал, показ якого буде проходити в соціальній мережі Instagram.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: