Завантаження ...
banner

"Новорічний подарунок" від США: Обама підписав виділення 350 мільйонів доларів на українське військо

Сполучені Штати збільшать військову допомогу Україні до 350 мільйонів доларів і створять центр боротьби з іноземною пропагандою. Це передбачає закон про оборонний бюджет, підписаний президентом США Бараком Обамою


Сполучені Штати збільшать військову допомогу Україні до 350 мільйонів доларів і створять центр боротьби з іноземною пропагандою. Це передбачає закон про оборонний бюджет, підписаний президентом США Бараком Обамою. 

На боротьбу з дезінформацією виділено 80 мільйонів доларів. Спеціальний центр діятиме при державному департаменті США, він розпізнаватиме і розвінчуватиме іноземну державну і недержавну пропаганду, яка шкодить інтересам національної безпеки Америки. У документі йдеться і про призупинення військового співробітництва з Росією та виділення допомоги українській армії.

Вашингтон також розширив санкції проти російських оборонних компаній через агресію в Україні та Сирії. До нового списку потрапили два десятки компаній, банк та сирійські міністри.

Як уже повідомлялося, новообраний президент США Дональд Трамп запропонував призначити на посаду міністра армії засновника та главу трейдингової компанії Virtu Financial Вінсента Віолу. Також майбутній господар Білого дому виступив за те, щоб суттєво розширити ядерний арсенал країни.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: