Завантаження ...
banner

ASUS випустив перший у світі смартфон з оперативною пам'яттю у 8 ГБ

Компанія ASUS в рамках виставки CES 2017 в Лас-Вегасі представила два нових смартфони, один з яких, ZenFone AR, володіє рекордним для смартфонів обсягом оперативної пам'яті у 8 Гб, пише ITC


Компанія ASUS в рамках виставки CES 2017 в Лас-Вегасі представила два нових смартфони, один з яких, ZenFone AR, володіє рекордним для смартфонів обсягом оперативної пам'яті у 8 Гб, пише ITC.

ZenFone AR є другим споживчим смартфоном на ринку після Lenovo Phab2 Pro з підтримкою технологій доповненої реальності проекту Google Tango. При цьому ASUS Zenfone AR також підтримує платформу віртуальної реальності Google Daydream.

Таким чином, майбутні власники ZenFone AR зможуть по черзі насолоджуватися принадами доповненої і віртуальної реальності. Потрібно тільки враховувати, що об'єднувати елементи віртуальної і доповненої реальностей ZenFone AR не вміє, для запуску додатків Daydream передбачений один режим, а для додатків Tango – інший.
 
Серцем смартфона служить торішня флагманська SoC Qualcomm Snapdragon 821, на допомогу якій покликані цілих 8 ГБ оперативної пам'яті. І це перший смартфон з таким обсягом оперативної пам'яті. Уточнимо, що 8 ГБ  отримала старша версія, у молодшої обсяг пам'яті дорівнює 6 ГБ. Екран типу AMOLED має розмір 5,7 дюйма по діагоналі і характеризується роздільною здатністю QHD (2560х1440 пікселів). Обсяг вбудованої флеш-пам'яті залежно від модифікації може бути 32, 64, 128 або 256 ГБ. Є слот для карт пам'яті MicroSD, підтримуються носії об'ємом до 2 ТБ. Скільки буде коштувати новинка, поки не повідомляється.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: