Завантаження ...
banner

Вийшов перший трейлер українського фентезі "Сторожова Застава "

Перший трейлер українського фентезі "Сторожова Застава" опублікований на офіційному каналі фільму в Youtube. Як зазначається в описі до трейлера, за сюжетом фільму сонячне затемнення активізує магічний портал часу


Перший трейлер українського фентезі "Сторожова Застава" опублікований на офіційному каналі фільму в Youtube.  Як зазначається в описі до трейлера, за сюжетом фільму сонячне затемнення активізує магічний портал часу. "Звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. 

Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею - все це у супроводі вражаючих візуальних ефектів. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість", - розповідають автори фільму.

Зазначимо, фільм знятий за романом українського письменника Володимира Рутківського. "Сторожова застава" є дебютною повнометражною роботою режисера Юрія Ковальова.

Бюджет фільму склав 40 мільйонів гривень. Прем'єра стрічки в Україні запланована на 12 жовтня 2017 року.

Наразі ж фільм перебуває на стадії виробництва.



unian.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: