Завантаження ...
banner
banner

Священик УПЦ МП помер у сауні з дівчатами

Священика Київської єпархії УПЦ московського патріархату Іоанна Корнуту знайшли мертвим у сауні в Броварах. Про це передає ВВС Україна. "Смерть настала в результаті природних причин, у нього відірвався тромб"


Священика Київської єпархії УПЦ московського патріархату Іоанна Корнуту знайшли мертвим у сауні в Броварах. Про це передає ВВС Україна. 

"Смерть настала в результаті природних причин, у нього відірвався тромб", - повідомив прес-секретар Нацполіції Київської області Микола Жукович. За його словами, сталося це 25 січня.

Раніше ЗМІ повідомляли, що разом зі священиком у сауні були дівчата, які його пограбували. Однак, у поліції заявили, що не мають заяв про те, що у священика щось зникло.
На питання, чи були з ним в сауні дівчата, у поліції відповіли, що "підстав їх зараз шукати немає".

В УПЦ (МП) кажуть, що Іоанна Корнуту знайшли у парку в Борисполі.

За словами керівника Синодального інформаційного відділу УПЦ МП владики Климента, цю інформацію він отримав від дружини і батьків священика, а інших даних про обставини смерті у нього немає.

На сайті Київської метрополії УПЦ МП сказано, що протоієрей Іоанн Корнута раптово помер 21 січня. Він служив у монастирі Введення во храм Пресвятої Богородиці, працював секретарем єпископа. Йому було 26 років.

bbc.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: