Завантаження ...
banner
banner

У Британії створили 3D-принтер для друку ліків вдома

Британська компанія FabRx представила на конференції в Дубаї свою нову розробку — 3D-принтер, який дозволяє друкувати ліки за індивідуальним рецептом пацієнтів


Британська компанія FabRx представила на конференції в Дубаї свою нову розробку — 3D-принтер, який дозволяє друкувати ліки за індивідуальним рецептом пацієнтів.

Про це повідомляє The National UAE.
 
Представники департаменту охорони здоров'я Дубая незабаром обіцяють ввести цю технологію в житлових будинках. Технологія спрямована, на лікування хронічних захворювань.
 
Фармацевти будуть заздалегідь заготовлювати дозу ліків для кожного волокна - сировини, яке принтер буде використовувати для друку таблеток.
 
Ці заготовки будуть надходити у лікарні, де можна друкувати ліки на власних 3D-принтерах.
 
«Лікарні не беруть участь у виробництві ліків, але ця технологія дозволить медичним центрам управляти своїм виробничим процесом. Якщо його правильно застосовувати, цей метод буде дешевше і швидше для пацієнтів», — вважає директор з розвитку компанії Гоянес.
 
Це також дозволить знизити вартість дорогих препаратів, зокрема, використовуваних для лікування раку. Контролювати друк ліків на дому компанія пропонує за допомогою кодів і паролів, схожих з тими, які використовують банки.
 
Технологія вже була протестована на тваринах. Відповідний дозвіл для тестування ліків на людях розробники повинні отримати протягом двох років.

hromadske.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: