Завантаження ...
banner
banner

Канадський поліцейський застрелив росіянина, який пішов на нього з ножем

В Едмонтоні представник місцевої поліції застрелив водія, який вийшов з автомобіля і направився до правоохоронців з мисливським ножем у руках. Загиблим виявився 55 літній росіянин Віталій Савін

Віталій Савін


В Едмонтоні представник місцевої поліції застрелив водія, який вийшов із автомобіля й направився до правоохоронців із мисливським ножем у руках. Загиблим виявився 55-літній росіянин Віталій Савін.

Як повідомляє СВС, Савін був субпідрядником компанії "Edmonton home construction". До цього працював оператором бурової компанії "Great Canadian". До переїзду в Едмонтон він працював гірничим інженером у Росії.
 
Що стало причиною таких неочікуваних дій Савіна – встановлює поліція. Як і те, чи мав право поліцейський відкривати вогонь.
 
Зазначається, що правоохоронці отримали два повідомлення про можливі порушення водія. Після того, як поліція виявила підозрілий автомобіль і зупинила його, офіцер поліції направився в сторону автівки. Савін теж вийшов зі свого автомобіля і з ножем в руках пішов в сторону поліцейського. Між ними виникла конфронтація, після чого пролунав постріл. Савін помер на місці.
 
Слід зазначити, що останнім повідомленням Савіна за півгодини до інциденту був запис у Facebook "Россия всех победит!"

Віталій Савін


24 канал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: