Завантаження ...
banner
banner

Порошенко розповів, про що говоритиме з Путіним у Мілані

Президент України Петро Порошенко наголошує на необхідності обговорення питань деескалації конфлікту на Донбасі в ході переговорів, які пройдуть на саміті форуму "Азія-Європа" (АСЕМ) в Мілані.Про це він заявив під час представлення новопризначеного міністра оборони України Степана Півторака в середу.

Президент України Петро Порошенко наголошує на необхідності обговорення питань деескалації конфлікту на Донбасі в ході переговорів, які пройдуть на саміті форуму "Азія-Європа" (АСЕМ) в Мілані. Про це він заявив під час представлення новопризначеного міністра оборони України Степана Півторака в середу.


 
"На прохання європейської сторони відбулася телефонна конференція з приводу надзвичайно важливої ​​зустрічі завтра в Мілані, де лідери європейських держав, Євросоюзу разом зі мною, президентом України, проведуть надзвичайно важливі переговори з керівництвом Російської Федерації по вкрай важливих питань - питання встановлення миру в Україні, забезпечення мирного процесу, розвиток політичного процесу, деескалація ситуації на сході країни", - сказав він.
 
За словами президента, весь світ покладає надії на Міланський саміт. Раніше Порошенко заявив, що в Мілані має намір провести переговори зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Увечері у вівторок в ході телефонної розмови президенти двох країн узгодили формат зустрічі під час саміту 16-17 жовтня.

Gazeta.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: