Завантаження ...
banner
banner

Гройсман детально пояснив, на скільки піднімуть пенсії

Уряд Гройсмана планує з 1 жовтня підняти пенсію українцям, і це буде не разова "подачка", а системне підвищення. Про це під час звіту уряду повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає Еспресо.TV


Уряд Гройсмана планує з 1 жовтня підняти пенсію українцям, і це буде не разова "подачка", а системне підвищення. Про це під час звіту уряду повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає Еспресо.TV.

"Ми маємо побудувати справедливу пенсійну реформу, тому пропонуємо з 1 жовтня підвищити пенсії. Ми зробимо осучаснення пенсій для 5 млн 520 тис українців. Приблизно 1 млн 308 тис. українців отримають підвищення до 200 грн, 1млн 208 тис. - від 200 до 500 грн, 1 млн 993 тис. -  від 500 - 1000 грн, 1 млн 109 тис - понад 1000 грн підвищення. Це не разова подачка -  це постійна система, яка дасть можливість щомісяця отримувати підвищені пенсії", - сказав Гройсман.
 
Також він розповів, що уряд планує, наблизити індексацію з грудня, таким чином 9 млн із 12 млн пенсіонерів отримають підвищення в абсолютно сталому вимірі.

espreso.tv

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: