Завантаження ...
banner
banner

На Дебальцевському плацдармі тривають бої. Терористи підвозять додаткову артилерію

По всьому периметру Дебальцевського плацдарму впродовж останньої доби російсько-терористичні й українські війська продовжували завдавати по позиціях один одного масовані артилерійські удари.

По всьому периметру Дебальцевського плацдарму впродовж останньої доби російсько-терористичні й українські війська продовжували завдавати по позиціях один одного масовані артилерійські удари

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.
 
В даному районі терористи сконцентрували, в доповнення до артилерії, що була тут раніше, ще як мінімум 8 установок реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) і до 12 гармат ствольної артилерії. Відзначається підтягування противником на позиції в район Горлівки самохідної артилерії (САУ 2С1 "Гвоздика") - з боку Макіївки прослідувало 4 одиниці у супроводі двох критих автомобілів "Урал", розповів Тимчук. 
 
В свою чергу російські ЗМІ з посиланням на представника лідера терористів Олександра Захарченка уже повідомляють мало не про створення "дебальцевського котла" та закликають українських військових складати зброю. Однак ключове слово в його заяві це "майже".
 
"Не можна сказати, що ми повністю перемкнуло всі дороги в "котел". Однак підрозділи "ДНР" і "ЛНР" знаходяться в прямій видимості один від одного, своїм артилерійським вогнем вони можуть перехресно перекривати автошляхи", - сказав він. 

Еспресо.TV
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: