Завантаження ...
banner

Росія через своїх "посланців" вмовляє Надію Савченко відмовитися від адвокатів

Сьогодні, 30 січня, українську льотчицю Надію Савченко у лікарні відвідала уповноважена з прав людини Росії Елла Памфілова, яка вмовляла ув’язнену відмовитися від адвокатів.Про це у своєму Twitter повідомив адвокат Савченко Марк Фейгін


Сьогодні, 30 січня, українську льотчицю Надію Савченко у лікарні відвідала уповноважена з прав людини Росії Елла Памфілова, яка вмовляла ув’язнену відмовитися від адвокатів. Про це у своєму Twitter повідомив адвокат Савченко  Марк Фейгін.

"Органи підключили Памфілову для умовлянь Надії відмовитися від адвокатів. Це у нас такі уповноважені з прав людини. Памфілова заявила Надії Савченко, що мовляв адвокати "піарники" і типу треба по іншому, по-тихому. А Фейгін взагалі злодій", - написав адвокат.
 
Нагадаємо, українська льотчиця знаходиться в московському СІЗО №6. Їй звинувачують у причетності до загибелі двох російських журналістів на Донбасі.
 
Зазначимо, що Надія Савченко восени 2-14 року була  обрана народним депутатом України і отримала статус члена Парламентської асамблеї Ради Європи. ПАРЄ, у свою чергу,  надала українській льотчиці  міжнародний імунітет і закликала російську владу негайно звільнити її.

espreso.tv
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: