Завантаження ...
banner
banner

Путін закликав Захід не "шантажувати" Росію та згадав про ядерну зброю

Ми сподіваємося, що наші партнери зрозуміють безглуздість спроб шантажувати Росію, та пам'ятатимуть про ризики, які несе розлад між найбільшими ядерними державами для стратегічної стабільності", - сказав Путін під час конференції у Белграді

Способи тиску Заходу на Росію шляхом санкцій не полегшують вирішення ситуації, а лише ускладнюють діалог.
 
Про це заявив президент РФ Володимир Путін в інтерв'ю сербському виданню "Політика", повідомляє Reuters, - пише "Європейська правда"
 
"Спроби тиску на Росію шляхом односторонніх, нелегітимних обмежувальних заходів не полегшують вирішення ситуації, а ускладнюють діалог", - сказав Путін.

 "Ми сподіваємося, що наші партнери зрозуміють безглуздість спроб шантажувати Росію"

"Як можна говорити про прагнення до деескалації в Україні, якщо нові санкції вводяться практично одночасно з досягненням угод щодо просування мирного процесу досягаються?", - додав він.
 
Він також нагадав про ядерну зброю Росії та порадив країнам Заходу відмовитися від "шантажу", говорячи про відносини РФ з США.
 
"Ми сподіваємося, що наші партнери зрозуміють безглуздість спроб шантажувати Росію, та пам'ятатимуть про ризики, які несе розлад між найбільшими ядерними державами для стратегічної стабільності", - сказав він в Белграді в четвер.
 
"З нашого боку ми готові розвивати конструктивне співробітництво на принципах рівноправності і реального врахування взаємних інтересів", - додав Путін.
 
Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив про "відхилення в мозку" у Барака Обами, а також порадив прем'єр-міністру Австралії уже уважно ставитися до того, що він говорить.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: