Завантаження ...
banner
banner

Українські рятувальники вирушили гасити пожежі до Чорногорії

Відео.
18 липня на виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана пожежний літак Ан-32П Держслужби України з надзвичайних ситуацій вилетів до Чорногорії для надання допомоги в гасінні масштабних лісових пожеж

ДСНС України, рятувальники, пожежники, пожежа. Чорногорія


18 липня о 18:20 на виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана пожежний літак Ан-32П Держслужби України з надзвичайних ситуацій вилетів до Чорногорії для надання допомоги в гасінні масштабних лісових пожеж, що вирують на території країни.

Нагадаємо, що пожежі в регіоні не вщухають з минулого тижня. Внаслідок тривалої спеки, сильних поривів вітру та відсутності дощів вогонь швидко поширюється, є загроза його розповсюдження на будинки передмість.

Зважаючи на можливі ризики, Урядом Чорногорії був направлений запит про допомогу і, відповідно до Угоди про співробітництво в галузі захисту від природних та інших катастроф між Урядом України та Урядом Чорногорії, Прем’єр-міністром України було прийняте рішення щодо надання необхідної допомоги мешканцям Чорногорії.

Станом на 10 годину 19 липня авіацією ДСНС здійснено 4 скиди (32 т води).
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: