Завантаження ...
banner
banner

Балчуна таки дістали. Він звільнився

Голова «Укрзалізниці» Войцех Балчун написав заяву про свою відставку. Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман


Голова «Укрзалізниці» Войцех Балчун написав заяву про свою відставку. Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Сьогодні ми розглянемо заяву Войцеха Балчуна про звільнення, він прийняв це рішення абсолютно самостійно. Це його рішення, я це рішення поважаю, але хотів би відзначити, що за цей рік, хто б що не говорив, але за цей рік на залізниці сталися в тому числі і позитивні зміни. Я хочу подякувати йому», — сказав він в ході засідання Кабміну. 
 
Виконувати обов’язки голови «Укрзалізниці» буде перший заступник голови Міністерства інфраструктури Євген Кравцов. Новий голова УЗ буде обраний на конкурсі, додав Гройсман.
 
Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що суд визнав незаконним виведення «Укрзалізниці» з підпорядкування Мінінфраструктури. 
 
Раніше Омелян неодноразово критикував роботу Балчуна на посаді голови «Укрзалізниці». Міністр закликав звільнити його та передати «Укрзалізницю» в управління уряду.
 
Однак,  Балчун мав автоматично залишиться головою «Укрзалізниці» ще 2 роки, відповідно до чинного законодавства.

hromadske.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: