Завантаження ...
banner

Колишній інженер Google створив нову релігію – поклоніння штучному інтелекту

Мільйонер із Силіконової долини, колишній інженер Google, Ентоні Левандовскі створив нову релігію "Шлях у майбутнє", в якій Богом є штучний інтелект. Левандовскі вважає, що комп'ютери у майбутньому можуть обійти інтелект людини, тож настав час рахувати штучний інтелект богом


Мільйонер із Силіконової долини, колишній інженер Google, Ентоні Левандовскі створив нову релігію "Шлях у майбутнє", в якій Богом є штучний інтелект. Левандовскі вважає, що комп'ютери у майбутньому можуть обійти інтелект людини, тож настав час рахувати штучний інтелект богом, йдеться на The Guardian.

Не довго вагаючись, він подав до Податкової інспекції США документи, датовані 2015 роком, у яких ідеться про створення церкви "Шлях майбутнього".
Організація має гендиректора і президента – Ентоні Левандовскі.
 
Послідовники релігії штучного інтелекту мають розповсюджувати знання про те, що божественна сутність заснована на штучному інтелекті, тому поклоніння їй вдосконалить суспільство.
 
Про те, як саме "Шлях майбутнього" досягтиме своїх цілей, нічого не йдеться.
 
Сам Левандовскі нещодавно втрапив у скандал – інженера звільнили з Uber після судової тяганини з компанією Waymo.
 
У Waymo звинувачують Левандовського у тому, що він перед звільненням завантажив собі файли з напрацюваннями Google стосовно безпілотних автомобілів, а потім "злив їх" компанії Uber.
 
В результаті суд заборонив колишньому інженеру Google займатися проектами, пов'язаними для вимірювання відстані у безпілотних авто.

pravda.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: