Завантаження ...
banner
banner

Керівник Укрпошти: Звільнимо тих, хто не посміхається і грубіянить

Новий менеджмент ПАТ «Укрпошта» працює над залученням у команду співробітників, уміють доброзичливо спілкуватися з клієнтами

Новий менеджмент ПАТ «Укрпошта» працює над залученням у команду співробітників, уміють доброзичливо спілкуватися з клієнтами.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський під час форуму 5 жовтня в НСК «Олімпійський» в Києві.
 
«Наше трудове законодавство недосконале, і воно гальмує розвиток країни. Для того, щоб просто звільнити некомпетентну людину, потрібно пройти шість кіл пекла. Ми з юристами розробляємо нормативні документи, де готуємо визначення поняття «хамства». Ми зацікавлені в залученні співробітників, які посміхатимуться, а тих, хто не посміхається і грубіянить – звільнимо», - сказав Смілянський.
 
За словами в.о гендиректора, в ході реформи управління підприємства була розроблена спеціальна програма навчання співробітників.
 
У штаті Укрпошти на сьогодні налічується 36 тисяч листонош, що обслуговують 6.5 мільйонів клієнтів по всій території України.

ukrinform.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: