Завантаження ...
banner

Документ щодо України передбачає перемир'я з 14 лютого і відведення важкої зброї - ЗМІ

Документ, розроблений в Мінську передбачає досягнення перемир'я в країні з 14 лютого, відведення важких озброєнь, а також створення зони безпеки, передає агентство Рейтер з посиланням на текст документа.

Документ, розроблений в Мінську, де проходить зустріч лідерів "нормандської четвірки" по врегулюванню ситуації в Україні, передбачає досягнення перемир'я в країні з 14 лютого, відведення важких озброєнь, а також створення зони безпеки, передає агентство Рейтер з посиланням на текст документа.

Документ, який потрапив у розпорядження агентства, "передбачає, що сторони можуть погодитися припинити бойові дії на сході України на умовах припинення вогню починаючи з 14 лютого, відведення важкого озброєння і створення зони безпеки", передає РИА Новости з інформацією Рейтер.

За даними агентства, "невідомо, чи є документ, знайдений у Палаці (Незалежності в Мінську), де пройшли переговори лідерів Франції, Німеччини, України та Росії, фінальною угодою, документом для обговорення або яким-небудь проектом". Як передає агентство, документ має назву "Комплекс заходів для реалізації мінських домовленостей".
 
Зустріч лідерів "нормандської четвірки" почалася в Мінську напередодні ввечері. Як раніше повідомило джерело, близьке до переговорів, "нормандська четвірка" досягла величезного прогресу. За словами джерела, розроблений документ був переданий на розгляд контактній групі.

unian.ua
Ніжин, май ніжин ком, новини ніжина,
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: