Завантаження ...
banner

Пєсков розповів про що розмовляли Путін і Меркель

Президент Росії Володимир Путін в ході бесіди з канцлером ФРН Ангелою Меркель обговорили хід реалізації Мінських домовленостей щодо врегулювання конфлікту в Україні

Пєсков заявив, що у Меркель та Путіна, як і раніше, не сходяться погляди на першопричину конфлікту на сході України.


Путін та Меркель мвють серйозні розбіжності у поглядах на ситуацію на Донбасі

Президент Росії Володимир Путін в ході бесіди з канцлером ФРН Ангелою Меркель обговорили хід реалізації Мінських домовленостей щодо врегулювання конфлікту в Україні, як і раніше, є "серйозні розбіжності" у поглядах на те, що відбувається на Донбасі, повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, передає російське агентство РИА Новости. "В ході тривалої (близько 2,5 годин) та детальної бесіди Путін і Меркель провели досить детальну перевірку думок і фактів щодо реалізації Мінських домовленостей. Було акцентовано першочергове значення завершення процесу розведення протиборчих сторін на південному сході України", - заявив він.

Бесіда Порошенка з Меркель тривала 50 хвилин

"Як і раніше тривають серйозні розбіжності у поглядах на генезис конфлікту, а також на першопричини того, що там відбувається в даний час", - сказав прес-секретар президента РФ. За його словами, Путін та Меркель також торкнулися теми моніторингу режиму припинення вогню і "в нюансах обговорили газове досьє".

unian.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: