Завантаження ...
banner

"Шахтар" заборонив дітям виходити на поле у футболках "Мій тато - герой"

Донецький "Шахтар" відмовився підтримувати акцію, проведену Федерацією футболу України спільно з всеукраїнською організацією учасників АТО. Футболістів на поле виводять діти учасників війни на Донбасі

Футбол, Шахтар


Донецький "Шахтар" відмовився підтримувати акцію, проведену Федерацією футболу України спільно з всеукраїнською організацією учасників АТО. Футболістів на поле виводять діти учасників війни на Донбасі.

Незадовго до матчу між "Олімпіком" та "Шахтарем" батьків дітей попередили, що ті повинні вийти на поле в повсякденному одязі, а не футболках акції, де на спині написано "Мій тато - герой". Про це повідомляє видання "ТСН".

Номінальним господарем в поєдинку вважався "Олімпік", футболісти якого також проігнорували акцію ФФУ.

Без футболок з підтримкою учасників АТО на поле вийшли і футболісти ФК "Маріуполь". Винятком став лише воротар команди Рустам Худжамов. Суперники маріупольців - "Ворскла" - були одягнені в білі футболки, як і діти біля кожного футболіста обох команд.

"Перед грою ми однієї футболки не дорахувалися. Було б неправильно, якби хтось із футболістів виходив без футболки, тому вирішили, що в футболці буде тільки наш капітан", - сказав головний тренер "Маріуполя" Олександр Бабич.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: