Завантаження ...
banner
banner

У Дніпрі визначили найбільшого в Україні кота

Завдовжки понад метр та завважки – 12 кілограмів. Найбільший в Україні кіт мешкає у Дніпрі. Гіганта вже зареєстрували у книзі рекордів України і продемонстрували на міжнародній виставці


Завдовжки понад метр та завважки – 12 кілограмів. Найбільший в Україні кіт мешкає у Дніпрі. Гіганта вже зареєстрували у книзі рекордів України і продемонстрували на міжнародній виставці.

Більше сотні котів зі всієї планети демонструють на міжнародній виставці у Дніпрі. Вибрати найкращого – дуже складно. Проте нині тут мають встановити абсолютного рекордсмена – найбільшого кота України.

5-річний рудий красень на ім'я Кекс їсть натуральну їжу, не гребує сухим кормом, має багато подруг і поступливий характер. Серед котів породи Мейн-кун він став чемпіоном світу у півтора року, і вже нині має зо 300 кубків переможця різних виставок.

Власник кота Володимир Нестеренко говорить: "Для Мейн-куна повинні бути характерні великі розміри. Вага – не менше 10 кг і темперамент такого класу, як ви зараз бачите. Він не повинен бути диким, не має кидатися. Він може нині турбуватися, тому що камери включені і спалаху. І тим не менше він терпить - молодець. Терплячий кіт". 

А терпіти є що. Увага до Кекса серед глядачів шалена. Окрім найбільшого кота в Україні є і найважчий. 2010-го представники книги рекордів зафіксували найвгодованішу кицьку, яка мешкає у Києві та важить понад 12 кілограмів.














Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: