Завантаження ...
banner
banner

Четверо дітей загинули в страшній пожежі на Черкащині

17 грудня, в селі Драбівці Черкаської області внаслідок пожежі житлового будинку загинули четверо дітей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Черкаській області


17 грудня, в селі Драбівці Черкаської області внаслідок пожежі житлового будинку загинули четверо дітей.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Зазначається, що сусіди, які першими побачили вогонь, що охопив покрівлю будинку, негайно зателефонували до Служби порятунку.

На час прибуття рятувальників, будинок був повністю охоплений вогнем. Спільними зусиллями вогнеборців о 21:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:07 ліквідувати. Через сильне задимлення будинку бійці ДСНС змушені були працювати в апаратах для захисту органів дихання.

Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисників в одній із кімнат будинку було виявлено тіла чотирьох дітей: 2009, 2013, 2014, 2016 років народження.
За попередніми даними причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

За повідомленням прес-центру поліції у Черкаській області за фактом загибелі чотирьох дітей під час пожежі в Золотоніському районі відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ – умисне убивство.

Мати, 1989 р.н., закрила дітей в будинку, а сама пішла відпочивати до друзів. Неймовірно болить за нещасних дітей, які були не потрібні за життя ані матері, ані батьку. Наразі з горе-матір’ю працюють слідчі, але це дітей, на жаль, не повернее.

Шановні ніжинці! Ніколи не залишайте дітей вдома самих при наявності пічного опалення або працюючих опалювальних електричних приладах.

Пожежа, пожар

Пожежа, пожар

Пожежа, пожар



Відділ з питань надзвичайних ситуацій
виконавчого комітету
Ніжинської міської ради за матеріалами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: