Завантаження ...
banner
banner

Міністерство освіти та науки звернулося до учнів, студентів та педагогів

На сайті Міністерства освіти та науки України сьогодні зявилося звернення до педагогів, учнів студентів та батьків щодо дня Героїв Небесної Сотні та пошанування українських захисників. Пропонуємо вам переглянути повний текст цього звернення.

На сайті Міністерства освіти та науки України сьогодні з'явилося звернення до педагогів, учнів студентів та батьків щодо дня Героїв Небесної Сотні та пошанування українських захисників. Пропонуємо вам переглянути повний текст цього звернення. 

Рік Революції Гідності та російсько-української війни на сході країни стали переломними історичними подіями. Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни. 
 
Звертаємося до педагогів, учнів, студентів та батьків із закликом належно вшанувати героїзм українських захисників. І тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України.
 
20 лютого – у день Героїв Небесної Сотні, а також щорічно – у День захисника України 14 жовтня пам’ятаймо про них, знайомих і не знайомих; вони виконали свій обов’язок перед народом і країною.
 
Також вважаємо, що в час, коли кращі люди нашої країни жертвують своїм життям і здоров’ям заради нас, творять історію нових Збройних Сил України, відзначати, нехай навіть «за звичкою», 23 лютого - скасований як свято Указом Президента №806/2014 від 14 жовтня 2014 року день армії чужої держави, яка забирає життя українських громадян і плюндрує українську землю, було б і непатріотично, і аморально.
 
Маємо власну країну, власну історію, власну армію, власні свята, власну гідність.
 
Слава Україні!
 
Героям слава!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: